Husifrankrike.com goes viral

Den senaste veckan har vi till vår glädje sett en snabb ökning i de som väljer att dela vårt intresse för husifrankrike.com.

Först min gode vän Pär Holmgren som hade vänligheten att retweeta ett inlägg till sina 7300+ följare på @parholmgren för övrigt ett twitterkonto som jag kan rekommendera er alla att följa för att få del av intressanta sanningar om våra hållbarhetsutmaningar ofta med tydligt klimatfokus och alltid med en trygg vetenskaplig grund.

Och så ett par dagar senare när Aude Flyer hade den första av en serie artiklar om husprojektet som jag fått förmånen att bidra med till deras läsekrets som består av 3450 engagerade läsare med anknytning till Aude och med en viss överrepresentation med brittisk bakgrund.

flyer logo

Sedan tidigare har vi som följare våra digitala vänner med bloggen  coteetcampagne och Murvielklotter samt Franska Smultron som berättat om oss. Bloggar vilka jag alla varmt kan rekommendera om du vill ha ytterligare en dos av franskt lantliv och fransk verklighet blandad med livsstilstankar.

Välkommen att lägga in din mailadress i fältet ovan till höger och följ oss på husifrankrike.com så får du automatisk ett mail när ett nytt inlägg publiceras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s