Bonjour!

blyerts

Välkomna till Hus i Frankrike!

Fascineras du som vi av Frankrike dess historia, natur, kultur och kök så välkommen att följa hur vår dröm bli sann. 1 juli 2015 skrev vi ett ”Compromis de vente” med säljaren och i höst startar renoveringen av vårt hus.

Huset är byggt någon gång mellan 1400-talets början och 1500-talets slut. Projektet kommer att ske i tre etapper (en per våning) och beräknas vara helt klart 2018. Parallellt med renoveringen skall vi söka och dokumentera husets historia och planera för uthyrningsverksamhet som beräknas starta 2017.

Projektet i dess helhet har som sitt viktigaste mål att hitta hållbara lösningar som bidrar till hög kvalitet och smart ekonomi. Detta kommer att bli lite av ett testlaboratorie för hållbar renovering och hotelldrift med stöd av erfarenheter från SleepWell AB:s verksamhet.

Blidö i juli 2015

Jan Peter och Rita Bergkvist

En reaktion på ”Bonjour!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s