Ett bildspel att inleda det nya året

I Frankrike är det populärt med det man kallar diaporama alltså bildspel on-line varför jag försökt mig på denna teknik för årets första episod. Det handlar  om den resa vi hittills gjort på vår väg mot ett fullt fungerande modernt badrum med medeltida touch.

Våra 28 % icke svensktalande läsare (av precis i dagarna 11,000 individuella besök sedan bloggstart) får ursäkta att ljudet bara är på svenska. (you may have to turn to the Swedish page since Google translate seems to have some problems with YouTube, sorry)

I flera tidigare episoder finns mer att läsa om vårt badrums tillblivelse och för den som vill veta mer om tadelakt kan man titta på denna episod men också lyssna på vår kontakt Jamal Daddis som berättar om denna tusenåriga teknik eller läsa tidigare blogginlägg.

Avslutningsvis önskas ni alla en God Fortsättning med en bild som får symbolisera en önskan om ett fredligare 2019 inte bara i vår by Peyriac-Minervois som ju är en Commune pour la paix men också i resten av världen!

fred

2 reaktioner på ”Ett bildspel att inleda det nya året

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s