Nu har vi en fransk systerblogg!

Apex-artisan_bois-petit-e1427880437239

Via vår mycket vänlige regionansvarige hos MPF (Maisons Paysannes de France) som vi träffade redan vid andra besöket i somras, fick vi på ett tidigt stadium kontakt med APEX en ganska nystartad firma med tre engagerade unga och kunniga hantverkare som specialiserat sig på ekologiskt hållbara och traditionella tekniker vid restaurering av skyddsvärda hus.

Som en skänk från ovan visade det sig att en av deras affärsidéer är att fungera som rådgivare åt personer som vi, som själva avser göra stora delar av restaureringen.
Det hela börjar alltid med en diagnos av huset så därför skall vi inleda nästa veckas besök med att krypa igenom hela huset från botten till vind tillsammans med en av dem och besluta om alla detaljer i restaureringen och dra nytta av hans breda kunskap inom material och tekniker kopplat till miljösmart byggande.

En annan trevlig detalj i deras verksamhet är att de bloggar om projekten, för att dela kunskap och idéer och därför har husifrankrike.com nu en fransk systerblogg!

2 reaktioner på ”Nu har vi en fransk systerblogg!

  1. Pingback: Utsättning av golvnivåer | hus i frankrike

  2. Pingback: Golvet klart – nu börjar uppbyggnaden! | hus i frankrike

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s